B Confident Advance Besarkan Payudara

Kini kami kembali dengan wajah & formula yang lebih baharu!!  Dengan formula triple action pada B Confident Advance ini.. keyakinan anda bersama suami  meningkat terus kepada 150%

b confident advance

 B Confident Advance ialah formula yang dirumus khas bagi wanita untuk mengangkat, menganjalkan, dan membentuk payudara dan punggung secara cantik semulajadi . Ia juga bertindak sebagai anti kendur dan mencerahkan puting.


Perhatian para wanita/isteri/ibu yang sayangkan suami!!

Adakah anda mengalami masalah seperti

✔Payudara kecil & kendur

✔Payudara melendut & kulit sekitar payudara berkedut

✔Tiada lurah & jarak yang terlalu jauh

✔Puting payudara sangat hitam

✔Suami selalu komplen payudara kecil & melendut

✔Punggung kurang mantap

✔Risau suami cari yang lain

✔Dah tak konfiden dengan diri sendiri ( tahap kritikal dah!!)

 

Jangan biarkan masalah ini terus membelenggu hidup anda!

Anda mesti berubah sekarang juga!

Anda tak perlu bersusah payah untuk melakukan senaman setiap hari!

Tak perlu rosakkan buah pinggang anda dengan sebarang supplement!

Tak perlu bahayakan diri anda dengan melalui pembedahan silicon!

TETAPI

anda cuma perlu

SAPU SAHAJA!

SERUM B CONFIDENT ADVANCE pada payudara atau punggung anda untuk dapatkan kesan yang cepat, selamat & berbaloi

 

Dengan B Confident Advance semuanya akan menjadi kenyataan 😉

B Confident advance 1

 

Kenapa anda perlu cuba B CONFIDENT ADVANCE?

✔1ox lebih pantas menyerap ke dalam kulit & kesan yang lebih tahan lama

Selamat digunakan & tidak mengandungi sebarang bahan kimia

Mengangkat kembali payudara yang jatuh selepas menyusukan anak

Membesarkan saiz payudara & punggung

Memejal & menegangkan payudara yang kendur

Mengimbangi saiz payudara kiri & kanan

Mencerahkan kulit payudara serta menghilangkan kedutan

Menimbulkan puting yang tenggelam & mencerahkan puting

Melembutkan kulit payudara & pinggul

GMP ( Good Manufacture Product)

 

besarkan payudara b confident advance

 

TESTIMONI pengguna B Confident Advance

 

“ Mesbi tak londeh dah..tegang jer walaupun lepas baby menyusu. Memang puas hati lah. Menyesal tak order banyak2. Husben pun sibuk berebut dengan anak”

“Dulu pakai bra tak padat..sekarang dah padat..makin hari makin membentuk..memang lain la..dia jadi tegang”

testimoni b confident advance 2
** Disclaimer : Hasil & jangka masa pengunaan adalah berbeza bagi setiap orang

 

b confident testimoni
** Disclaimer : Hasil & jangka masa pengunaan adalah berbeza bagi setiap orang

 

cara besarkan payudara
** Disclaimer : Hasil & jangka masa pengunaan adalah berbeza bagi setiap orang

 

kelebihan b confident
** Disclaimer : Hasil & jangka masa pengunaan adalah berbeza bagi setiap orang

Klik disini untuk lihat lebih testimoni

 

Haa tunggu apa lagi.. kami nak beri promosi hebat ni kalau anda beli serum B Confident Advance dengan kami!! Memang terlebih berbaloi-baloi..

 

Pakej Jimat ( 1 botol)

harga b confident advance

 

Pakej Super  Jimat (2 botol free 1 botol!!)

serum b confident advance harga

(Free VVIP GIFT juga!)

 

Untuk yang ANAK DARA & PARA IBU sekalian, anda pasti teruja dengan bentuk badan baru anda yang akan anda miliki setelah menggunakan serum B Confident Advance ni!

Dapatkan serum ini di depan pintu rumah anda tanpa perlu bayar kos pos dalam masa 1-2 hari!!

 

ya saya nak b confident sekarang

Whatsapp BC 45 ke 011-3907 2930

Whatsapp BC 45 ke 011-3907 2930

Whatsapp BC 45 ke 011-3907 2930


Jangan risau! B Confident Advance mendapat kelulusan daripada KKM ( Kementerian Kesihatan Malaysia)

NOT1710000501K

kkm b confident advance
*Anda boleh melayari laman web NPRA untuk melihat sendiri kesahihan nombor KKM serum B Confident. Produk kami selamat digunakan untuk wanita yang menyusukan anak & mereka yang berumur 16 tahun keatas.

Isi Kandungan B CONFIDENT ADVANCE

seaweed b confident

RUMPAI LAUT

✔Membantu mengekalkan kolagen dalam kulit

✔Mengandungi antioksida yang tinggi

✔Anti radang, anti bakteria & anti virus

✔Mengurangkan selulit

✔Melicinkan & menegangkan kulit payudara

✔Mampu meningkatkan penghasilan susu ibu

 

pueraria mirifica b confidentPUERARIA MIRIFICA

 

✔Menganjalkan kembali payudara & punggung yang telah melendut

✔Memadatkan payudara/punggung

✔Membesarkan payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut

✔Menjadikan payudara mengancam dengan lurah yang lebih ketara

✔Mencerahkan puting & menghilangkan kedutan pada puting

✔Mengekalkan kecantikan payudara yang sedia besar tanpa membesarkannya lagi, sebaliknya payudara anda akan kelihatan lebih tegang & sesuai untuk mereka yang telah menjalani pembedahan membuang ovari

 

Cara penggunaan B Confident Advance

 

cara sapu b confident advance

 

cara guna b confident advance

 

Untuk melihat soalan yang kerap ditanya oleh orang ramai berkenaan serum ini..sila klik disini

 

Lihat apa kata mereka..

 

Testimoni B Confident 3
** Disclaimer : Hasil & jangka masa pengunaan adalah berbeza bagi setiap orang

 

ubat besarkan payudara
** Disclaimer : Hasil & jangka masa pengunaan adalah berbeza bagi setiap orang

 

Testimoni B Confident 16
** Disclaimer : Hasil & jangka masa pengunaan adalah berbeza bagi setiap orang

 

 

Saya nak cakap ni. B Confident Advance ni tak mahal pun kalau nak dibandingkan dengan faedah yang anda bakal dapat. Purata 9 daripada 10 orang pengguna bersetuju ianya berkesan!

Sebelum anda buang lagi duit & masa anda..jom cuba & rasai sendiri magik serum ni. Ramai yang dah berjaya dapatkan apa yang mereka inginkan selama ni..

kesan sampingan b confident advance

Jadi apa tunggu lagi? Jom SEKSI & MENAWAN untuk suami bersama B Confident Advance! Suami confirm takkan pandang orang lain dah 😉

>>HARGA TEMPATAN KUALITI ANTARABANGSA

>> KESAN SEAWAL 3 HARI

>> MUDAH DIPAKAI

Siapa yang berani sahut MISI TAWAN HATI SUAMI..

Dia ISTERI HEBAT & PASTINYA SEKSI!!

ya saya nak b confident sekarang

Whatsapp BC 45 ke 011-3907 2930

Whatsapp BC 45 ke 011-3907 2930

Whatsapp BC 45 ke 011-3907 2930

Tawaran ini terhad hanya kepada 30 pelanggan terawal kami pada setiap hari!

FIRST COME FIRST SERVE @ NO BACKOUT BUYER